miami-2

Miami - Kennedy Space Center - St. Augustine - Orlando - Golf van Mexico - Key West

Dag 1: Miami
Vanaf de luchthaven Miami rijdt u naar Miami Beach voor 2 overnachtingen. Miami South Beach is beroemd om Ocean Drive, Art Deco gebouwen, pastelkleurige gebouwen en natuurlijk het prachtige zandstrand. Geniet van de vele terrasjes, Lincoln Road of bezoek het Vizcaya museum, een Italiaans Renaissancestijl villa uit 1916. Overnachting: Miami Beach (2 nachten)

Dag 2: Miami Beach 
miami-beach-1U kunt vandaag Parrot Jungle Island bezoeken met de “getrainde vogelshow”. U kunt hier meer dan 1100 kleurrijke vogels zien. Ook kunt u naar het Miami Seaquarium met dolfijnen en walvissen. Er zijn verschillende presentaties incl. het voederen van zeeleeuwen. Ook leuk is een tripje te maken naar Star Island, het eiland tegenover Miami Beach met de meest luxe villa’s waar vele filmsterren en zangers hun 2e huis hebben. En natuurlijk Lincoln Road met meer dan 175 unieke winkels en restaurants.

Dag 3: Miami Beach – Kennedy Space Center – St. Augustine (ca. 539 km)
U gaat vandaag langs de oostkust naar het wereldberoemde Kennedy Space Center. Dit enorme gebied staat bekend om het Amerikaanse Ruimtevaart programma en NASA hoofdkwartier. U kunt een tour maken over het terrein langs live shows, het Apollo/Saturn Center en met een interactieve simulator. Als laatste kunt u een IMAX heelal film zien op het enorme 5-etages beeldscherm. Aansluitend rijdt u verder in noordelijke richting naar het oudste stadje van Amerika,  St. Augustine voor overnachting (1 nacht).

kennedy-spaceDag 4: St. Augustine – Daytona Beach – Orlando (ca. 171 km)
St. Augustine is Amerika’s oudste stadje met het Fort van Castillo de San Marcos. Aansluitend rijdt u door naar Daytona Beach waar verschillende films zijn opgenomen omdat dit het enige strand is waar het toegestaan is met auto’s erover te rijden. Hierna rijdt u door naar Orlando waar u overnacht (4 overnachtingen in Orlando/Kissimmee)

Dag 5, 6 en 7: Orlando
U kunt een keuze maken uit vele attracties zoals: Disney’s Magic Kingdom – Sea World – Disney’s Epcot Center – Universal Studios – Disney’s Hollywood Studios – Disney’s Animal Kingdom Park.

Ook kunt tijdens deze dagen kiezen uit verschillende attracties zoals hierboven genoemd. Ook een echte aanrader is om te shoppen in de bekende merken Outlets, of in de grote Florida Mall. Walt Disney World Epcot – Laat u het verleden en de toekomst beleven in het enorme gebied rond een groot meer. Beleef de World Showcase waar 11 landen zich presenteren. Het landschap verandert steeds als u van land naar land loopt. Probeer de keukens van de landen, winkels en cultuur. Sea World – Is het beste waterpark van Orlando waar u de mooiste shows kunt zien van o.m. Shamu en de beroemde haaienshow “Believe”. Ook de enorme rollercoaster zult u doen verbazen en moet u zeker beleven!

orlando-2

Universal Studios Florida – Beleef de filmwereld en loop door de straten van New York waar de sirenes en politie u het gevoel geven daar écht te zijn. Fiets met E.T. naar een andere planeet, laat u verrassen door King Kong en zie ook het begin van de filmindustrie met o.m. Lucy Ball of Alfred Hitchcock. Maak de movie-ride door de studio’s en zie hoe de filmsets zijn gebouwd. Universal Islands of Adventure – Is een reis over 5 eilanden met al uw favoriete boeken en cartoons tot leven komen. Beleef het boek in Amazing Adventure of Spider Man, de 3D tocht waar u alles zelf kunt meemaken. Ga door de pagina’s van het kinderboek “The cat in de hat” op Seuss eiland. Teveel om op te noemen in dit prachtige attraktie park.

orlando1Dag 8: Orlando – Golf van Mexico – Sarasota (ca. 120 km) Doe de laatste inkopen nog in Orlando voordat u rustig naar de mooie Golf van Mexico rijdt, gelegen  aan de westkust van Florida. Hier heeft u poeder witte zandstranden en u overnachting in de omgeving van Sarasota.

Dag 9: Sarasota – National Park Everglades – Key West (ca. 597 km)
Vroeg op, het gaat weer een lange dag worden! U rijdt zuidelijke  richting, langs de kust naar het bekende Nationale Park Everglades. Maak een korte stop in dit prachtige gebied met volop natuurschoon, planten, vogels, alligators etc. Ook kunt u nog per airboat een tocht maken over de River of Grass, een unieke belevenis.   Aansluitend rijdt u via 41 eilanden en bruggen maakt u een unieke route naar het zuidelijkste puntje van Amerika. Onderweg gaat u ook nog via de lange 7 Miles Bridge. Aansluitend komt u aan in het trendy Key West, , waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. U verblijft in Key West – 2 nachten

everglades-1Dag 10:  Key West
U kunt met het toeristentreintje een Conch Tour maken over het eiland, zodat u ineens alles gezien heeft. Volg de voetsporen van Hemmingway en bezoek zijn huis en museum. Hier kunt u zien hoe de schrijver hier meer dan 10 jaar leefde met z’n vele katten. In de bekende winkelstraat Duval Street zijn vele terrasjes en aan het eind van deze straat is het dagelijks Sunset festival op Mallory Square, waar onder het genot van een drankje en met muziek de zon ondergaat. Maak nog een leuke laatste avond van deze mooie rondreis en slenter door de smalle straatjes met witte huizen en prachtige veranda’s

Dag 11: Key West – Miami – thuisreis (ca. 270 km)

9 DAAGSE AUTORONDREIS FLORIDA’S BEST

Aankomst dagelijkscategorie2 pers. kamer3 pers. kamer4 pers. kamer
2022
01/01-30/04BUD-2/3 sterren€ 550€ 395€ 295
01/05-15/12BUD-2/3 sterren€ 395€ 295€ 250
01/01-30/04STD-3 sterren€ 595€ 495€ 350
01/05-31/12STD-3 sterren€ 550€ 450€ 375
prijzen per persoon

Informatie over autorondreizen naar Amerika en Canada lees verder

Inbegrepen:

  • 11 daagseautorondreis volgens programma
  • 10 overnachtingen op basis 2/3/4 pers. kamer in budget of middenklasse hotels
  • Nederlandse routebeschrijving/kaarten

Niet inbegrepen

Opmerkingen:

  • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
  • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
  • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.