hollywood-

Deze unieke autorondreis door het zuiden van Californië brengt u door de grootste Entertainment Industrie ter Wereld in en rond Los Angeles & Hollywood. Wij laten u zien waar bekende films en opnames zijn gemaakt, welke zeker in uw herinneringen zijn. Vanaf het begin en nog steeds de grootste filmindustrie-stad ter wereld, waar vermaarde studio’s te vinden zijn. Zie waar en hoe u filmopnames kunt meemaken en zien en hoe deze vroeger en nu worden gemaakt!

Tevens kunt u een aantal de imposante huizen van de (vroegere) sterren zien in Bel Air, Beverly Hills, Hollywood Hills en Malibu Beach. Tevens brengt deze reis naar de landhuizen en mansions waar velen hun 2e woning hadden en nog hebben in Palm Springs.

Beleef en geniet van een overnachting op het voormalig unieke cruiseschip de “Queen Mary” , het exclusieve Laguna Beach, San Diego, het natuurgebied Big Bear en het mondaine Santa Barbara, Malibu en Santa Monica Beach!

Dag 1: Los Angeles/Hollywoodheader-hollywood-blvd
Na aankomst op de luchthaven rijdt u naar het mekka van de filmindustrie Hollywood waar wij voor u 4 nachten hebben gereserveerd.

pianoDag 2: Los Angeles/Hollywood
Vroeg op want er is vandaag veel te zien. Natuurlijk brengt u een bezoek aan Hollywood Boulevard met zijn Sterren op The Walk of Fame en het Chinese Theater. Zie ook de imposante theaters waar de wereldpremières worden gehouden en de Awards worden gewonnen. Wij geven u een route waar u de leuke en bijzondere plekken kunt zien zoals de trap met de piano uit Laurel & Hardey, het Marmont Hotel aan Sunset Blvd waar vrijwel alle sterren hebben geslapen en de grootste filmplannen werden gemaakt. De Charlie Chaplin Studio’s aan La Brea Ave, Warner Bross of u kunt ter plaatse een bezoek brengen bij een  bekende live  TV-Show. Voor de avond geven wij u een aantal adressen waar u kunt dineren.

Dag 3: Universal Studio’s Hollywood201403061212-1_hollywood-ontdekt-spookkasteel-in-brecht
Deze gehele dag staat in het teken van Universal Studio’s Hollywood, daar waar alles begon! Zie hoe de films werden en nu worden gemaakt, de decors, het beroemde Alfred Hitchcock huis tijdens de Star Tour. Breng een bezoek aan ET, Jaws of het Lucy Ball Paviljoen. Slenter door de straten waar de films worden opgenomen en geniet van deze dag!

300px-HollywoodBlvdDag 4: Star Tour & Beverly Center
U kunt vandaag een georganiseerde Star Tour boeken welke u door de heuvels en langs de huizen van de bekende filmsterren brengt in Hollywood, Beverly Hills en Bel Air.

Ook kunt u dit zelf doen, waarvoor wij u een Star Tour Map bij uw reisbescheiden voegen. Rijdt u eens de hele Sunset Boulevard af richting zee, langs de enorme huizen, kleinschalige stijlvolle winkeltjes tot aan Santa Monica Beach. Als u terug rijdt kunt u nog een bezoek brengen aan het grote winkelcentrum Beverly Center in West Hollywood.

Klik op deze link of onderstaande foto voor meer informatie!

Gkeel-palet1edited

Dag 5: Los Angeles – Long Beach (ca. 50 km)Hotel_Queen_Mary,_Long_Beach_01
Vanaf Los Angeles is het een korte rit naar Long Beach, een stijlvolle plaats waarvan ook de grote cruiseschepen vertrekken. Wij hebben voor een speciale nacht gereserveerd in het voormalig cruiseschip Queen Mary welke statig in de haven ligt.

Dag 6: Long Beach – San Diego (ca. 160 km)
Een lange dag want u kunt vandaag lang Laguna Beach rijden en daar van het strand genieten. Deze stijlvolle en dure plaats heeft een groot aantal villa’s welke gelegen zijn in de heuvels en uitkijken op zee. Gebruik de lunch in een leuk restaurant aan de boulevard. Aansluitend rijdt u naar het zuidelijkste puntje van Californië, San Diego waar wij 2 nachten voor u hebben gereserveerd.

sandiegoskyline_gde

Dag 7: San Diego
De gehele dag kunt u genieten van deze bruisende stad op de grens van Mexico. Breng een bezoek aan de mooie binnenstad, het Sea Aquarium of de beroemde dierentuin.
Een dag op relaxed van deze stad te genieten.

13466-1Dag 8: San Diego – Palm Springs (ca. 180 km)
Vanaf San Diego rijdt u het binnenland in waar u in het paradijs komt van golfbanen, luxe resorts, 2e huizen van de meeste filmsterren of presidenten en waar de temperaturen in de zomer kunnen oplopen tot over de 50C. Ook aan de winkelstraat Palm Canyon Drive vindt u The Walk of Fame Stars.  Wij hebben hier 2 nachten voor u gereserveerd.

Dag 9: Palm Springsla-trb-palm-springs-celebrating-50-years-aeria-001
Vandaag kunt u uitrusten en genieten van de vrijwel altijd zeer warme temperaturen waar deze stad zo bekend om is. Maak een tocht met de Tram Way cabinelift waar u veelal in de sneeuw terecht kunt komen. Beneden temperaturen van rond de 40C en boven staat u rond het vriespunt in de sneeuw. Wij hebben voor u een Star Tour Map waarbij u zelf langs de huizen van de filmsterren en presidenten kunt rijden. Allen op hun eigen unieke plekje waarbij u kunt zien waar Ronald Reagan, Marilyn Monroe, Bob Hope, Silvester Stallone en vele anderen hun imposante 2e huizen hebben of hadden.
Gebruik uw diner in een van de vele exclusieve restaurants of in een uniek locatie zoals Ruby’s, uit de jaren ’50 in het centrum.

big-bear-lake-and-lake-arrowhead-25869Dag 10: Palm Springs – Big Bear (ca. 130 km)
Vandaag krijgt u een enorm temperatuurverschil, want u gaat naar het schitterende natuurgebied van Big Bear en Lake Arrowhead, waar het beste drinkwater vandaan komt.
Een mooie tocht door de natuur en langs mooie huizen in de bossen, waar wij in een rustige omgeving een leuk en kleinschalig hotel hebben gereserveerd. Let op: in de winter ligt er veelal sneeuw!

san_diego_picture

Dag 11: Big Bear – Santa Barbara (ca. 270 km)
Vanaf de natuur van Big Bear rijdt u weer naar de kust, naar de mondaine plaats Santa Barbara. Een unieke en stijlvolle plaats met in het achterland een groot wijngebied waar u ook wijn kunt proeven en kopen. Ook ligt hier Michael Jacksons Neverland. Wij hebben 2 nachten voor u gereserveerd bij Santa Barbara.

Dag 12: Santa Barbarasanta-barbara-beach-resort
Deze dag kunt u relaxen en genieten van deze mooie maar kleine stad met volop zandstrand en watersportmogelijkheden.

Dag 13: Santa Barbara – Malibu/Santa Monica Beach (ca. 150 km)
Vanaf Santa Barbara neemt u de kustweg Highway-1 weer terug naar Los Angeles. Onderweg kunt u een stop maken in Malibu Beach, bekend op zijn schitterende strandhuizen van vele filmsterren. Aansluitend naar Santa Monica, waar wij voor u de laatste nacht van deze rondreis hebben gereserveerd. Breng een bezoek aan de mooie winkelstraten van Santa Monica aan 1st en 2nd Street met bekende merken.

Dag 14: thuisreis
Vanaf Santa Monica is het slecht 30 minuten per auto naar de luchthaven van Los Angeles.

hollywood

Aankomst dagelijkscategorie2 pers. kamer3 pers. kamer4 pers. kamer
2022
01/01-31/03STD-3-sterren€ 695€ 650€ 550
01/04-30/09STD-3 sterren€ 950€ 850€ 650
01/10-15/12STD-3 sterren€ 895€ 795€ 615
01/04-31/12SUP-4 sterren€ 1195€ 995€ 895
prijzen per persoon
Informatie over autorondreizen naar Amerika en Canada lees verder

Inbegrepen:

 • 14 daagse autorondreis volgens programma
 • 13 overnachtingen op basis logies in standaard of middenklasse hotels (2/3/4 pers. kamers)
 • Nederlandse routebeschrijving, kaarten, Star Tours kaarten en vouchers

Niet inbegrepen:

 • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
 • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
 • tolgelden, parkeergelden en entreegelden
 • entreegelden
 • maaltijden (sommige hotels serveren een eenvoudig gratis ontbijt)

Opmerkingen:

 • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
 • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
 • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.