new-york-1

New York - Philadelphia - Washington - Charleston - Savannah
St. Augustin - Orlando - Miami

Deze autoreis gaat van het noorden, langs de kust naar het warme Florida. Onderweg bezoekt  u een groot aantal plaatsen en steden met rijke historie. Echter een goede start in New York is natuurlijk al een goede binnenkomer in Amerika!

14055453-illustration-of-welcome-to-new-york-as-banner-for-your-presentation-website-invitingDag 1: New York
Na aankomst op de luchthaven van New York neemt u de shuttle of een taxi (eigen rekening) naar uw eerste overnachtingshotel. Er is veel te doen en te zien in deze wereldstad. Probeer tegen de avond naar Rockefeller Center te gaan, dan is het wat minder druk. U heeft dan gelijk een magnifiek uitzicht over de stad. Overnachting: Newark of New York (2 nachten)

Dag 2: New York                                                                    nyc15
Vroeg opstaan want er is op één dag veel te zien in deze enorme stad. U kunt een sightseeing tour boeken, zodat u de meeste bezienswaardigheden langs gaat en uit kunt stappen waar u wilt. U kunt een aantal musea bezoeken zoals het Whitney Museum of Art of het Metropolitan Museum of Art. Wandel door Central Park , bezoek het Vrijheidsbeeld, zie Brooklyn Bridge vanaf South Street Seaport. Er zijn verschillende wijken, echter Greenwich en Chelsea behoren tot de leukste met de kleine shops, prima restaurants en statige huizen. Maar naast Manhatten zijn ook Chinatown Harlem en de wijk van Little Italy zeker een bezoek waard. New York is de stad die nooit slaapt, 24-uur volop leven, verkeer en entertainment. Ook kunt u naar het Guggenheim Museum gaan met de moderne architectuur van Frank Lloyd Wright . Breng een bezoek aan Time Square, Radio City Music Hall of Ground Zero. Al deze interessante plaatsen maken New York dé bekende wereldstad waar alle nationaliteiten samenleven.

Washington04Dag 3: New York – Philadelphia (ca. 152 km)
Nadat u uw huurauto in ontvangst heeft genomen, wij adviseren dit te doen bij het stadskantoor, begint uw prachtige reis door de Verenigde Staten. Nadat u New York verlaat komt de rust en natuur met prachtig landschap u al tegemoet. Philadelphia is naast Boston één van de historische steden van Amerika. Hier werd ook de onafhankelijkheid en de grondwet getekend. Bekende gebouwen en bezienswaardigheden zijn o.m. het Liberty Bell Center, het Declaration House, de Christ Church Burial en het Philadelphia Museum of Art. Overnachting Philadelphia (1 nacht)

Dag 4: Philadelphia – Washington (ca. 228 km)                             7520138_blog111201092338
Vanuit Philadelphia vertrekt u deze ochtend naar Washington D.C., de hoofdstad en zetel van de President. Gezien de prachtige verlichting is het zeker belangrijk de stad bij avond te zien, vooral het Lincoln monument, het Witte Huis en Capitol Building zijn ’s-avonds adembenemend- Overnachting: Washington DC (2 nachten)

whitehouse_1Dag 5: Washington D.C
Deze stad staat bol van politiek en toeristen en heeft verschillende prachtige wijken. Naast Downtown met zijn nachtleven en Dupont Circle met trendy clubs en winkels. Capitol Hill en de National Mall hebben de meest prominente gebouwen en musea, inclusief de monumenten van de verschillende presidenten.

washington-1

Dag 6: Washington D.C. – Colonial Williamsburg – Roanoke (ca. 635 km)                          Colonial Williamsburg (6)
Deze dag gaat u naar de historische triangel waar de plaatsen Williamsburg, Jamestown en Yorkstown onder vallen. Hier heeft u een aantal musea, leuke winkels en historische bezienswaardigheden. Aansluitend naar Roanoke, daterend uit de 17e eeuw toen pioniers zich in de Shenandoah vallei vestigden. Bezoek Market Square, waar u s-avonds ‘goed kunt eten. Overnachting Roanoke (1 nacht)

williamsburg-inn-75Dag 7: Roanoke – Henderson/Asheville (ca. 402 km)
Vanaf Roanoke rijdt u door de natuurschoon van Great Smoky en de Blue Ridge bergen. Onderweg moet u zeker een stop maken in de Biltmore Estate, een Franse Renaissance Chateau met meer dan 250 kamers en gebouwd door George Washington VanderBilt. U kunt hier een rondleiding maken. Ook kunt u een treinreisje maken door de Blue Ridge bergen of wildwatervaren op de rivier. Overnachting: Henderson of Asheville (1 nacht)

Dag 8: Asheville – Charleston (ca. 396 km)
Vanaf Asheville rijdt u naar de zuidelijker plaats Charleston. Een zeer mooie rit waarbij u de zuidelijke sferen kunt proeven, de historische architectuur en mooie tuinen kunt zien. Breng een bezoek aan King Street met z’n talrijke winkels en loop ook even door de Magnolia Plantation and Gardens met een bezoek aan het hoofdgebouw. Overnachting: Charleston (2 nachten)

charleston_sc21Dag 9: Charleston
Vandaag heeft u alle tijd om deze fantastische stad te ontdekken. Parkeer ergens uw auto want het is onmogelijk om met uw auto het centrum te bekennen. Er worden veel rondleidingen en wandeltochten georganiseerd. Het is zeker een aanraden om hieraan deel te nemen.

Dag 10: Charleston – Savannah (ca. 175 km)savanna02
Aansluitend gaat u naar Savannah waarbij u onderweg nog een stop maakt in Beaufort. Dit kleine dorp heeft meer dan 100 huizen van voor de Revolutie. U kunt hier een stadtoer boeken, waarbij u in korte tijd uitleg krijgt over alle bezienswaardigheden. U bezoekt dan ook Old Fort Jackson, het oudste fort van Georgia. Aansluitend naar Savannah, een prachtig en vriendelijk stadje waar u in de avond prima kunt eten. Overnachting: Savannah (1 nacht)

staugustine01Dag 11: Savannah – St. Augustine (ca. 293 km)
Savannah staat bekend om z’n 22 pleinen en ouderwetse keien straten. Neem de trolley door de stad, waarbij u langs veel bezienswaardigheden komt. Breng een bezoek aan het Telfair Museum of Art of het Andrew Low House. Savannah staat ook bekend om de heerlijke vis, Gebruik nog de lunch om daarna naar St. Augustine te rijden. Overnachting: St. Augustine (1 nacht)

Dag 12: St Augustine – Orlando (ca. 274 km)
St. Augustine is de oudste stad van Amerika. Ontdek het historische deel met z’n keien straatjes en art- winkeltjes. Breng ook een bezoek aan The Castillo de San Marco National Monument, een oud fort wat in vroeger tijden voor de verdediging zorgde. Via Silver Springs met de mooie Silver rivier rijdt u naar Orlando. Overnachting: Orlando (2 nachten).

orlando-1

Dag 13: Orlando                                 pascua-florida
U kunt vandaag kiezen uit verschillende attracties, u kunt hier wel een week verblijven om alles goed te zien en te beleven, echter u moet keuzes maken. -Disney’s Magic Kingdom – Sea World -Disney’s Epcot Center – Universal Studios -Disney’s Hollywood Studios -Disney’s Animal Kingdom Park Walt Disney World Epcot – Laat u het verleden en de toekomst beleven in het enorme gebied rond een groot meer. Beleef de World Showcase waar 11 landen zich presenteren. Het landschap verandert steeds als u van land naar land loopt. Probeer de keukens van de landen, winkels en cultuur. Universal Islands of Adventure – Is een reis over 5 eilanden met al uw favoriete boeken en cartoons tot leven komen. Beleef het boek in Amazing Adventure of Spider Man, de 3D tocht waar u alles zelf kunt meemaken. Ga door de pagina’s van het kinderboek “The cat in de hat” op Seuss eiland. Teveel om op te noemen in dit prachtige attractie park.

Fort-Lauderdale-VI_1Dag 14: Orlando – Miami Beach
Laat het magische Orlando achter u en reis door naar het zonnige zuiden van Florida naar Miami Beach. Miami South Beach is beroemd om de Ocean Drive, de Art Deco gebouwen, de pastelkleurige gebouwen en natuurlijk het prachtige zandstrand. Geniet van de vele terrasjes, Lincoln Road of bezoek het Vizcaya museum, een Italiaans Renaissancestijl villa uit 1916. Overnachting: Miami Beach (2 nachten)

Dag 15: Miami Beach
U kunt vandaag Parrot Jungle Island bezoeken met de “getrainde vogelshow”. U kunt hier meer dan 1100 kleurrijke vogels zien. Ook kunt u het Miami Sea Aquarium met dolfijnen en walvissen bezoeken. Er zijn verschillende presentaties incl. het voederen van zeeleeuwen. Ook leuk is een bezoek te brengen aan Star Island, het eiland tegenover Miami Beach met de meest luxe villa’s waar vele filmsterren en zangers hun 2e huis hebben. En natuurlijk Lincoln Road met meer dan 175 unieke winkels en restaurants.

Dag 16: Terugreis

16 DAAGSE AUTOREIS SOUTHERN SONGS

Aankomst dagelijkscategorie2 pers. kamer3 pers. kamer4 pers. kamer
2022
01/03-31/03STD-3 sterren€ 695€ 595€ 495
01/04-30/11STD-3 sterren€ 795€ 695€ 575
01/04-30/11SUP-3/4 sterren€ 1250€ 1050€ 795
prijzen per persoon
Informatie over autorondreizen naar Amerika en Canada lees verder

Inbegrepen:

  • 16 daagse autorondreis volgens programma
  • 15 overnachtingen op basis logies in middenklasse hotels (2/3/4 pers. kamers)
  • Nederlandse routebeschrijving met kaarten en vouchers

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • tolgelden, parkeergelden en entreegelden
  • maaltijden (sommige hotels serveren een eenvoudig gratis ontbijt

Opmerkingen:

  • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
  • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
  • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.