yosemite-1

Los Angeles - Santa Barbara - Montery - San Francisco - Yosemite National Park
Las Vegas - Death Valley - Palm Springs

6158-hollywood-elevation2Dag 1: Los Angeles
Na aankomst op de luchthaven van Los Angeles en de in ontvangstname van de huurauto rijdt u naar uw overnachtinghotel bij de luchthaven. U bent in de stad van de sterren, de filmindustrie, Hollywood en de prachtige stranden. Deze wereldstad heeft verschillende wijken met eigen karakteristieken, van het bekende Beverly Hills, Hollywood tot Venice Beach en Rodeo Drive. Overnachting: Los Angeles (1 nacht)

Dag 2: Los Angeles – Santa Barbara – San Simeon (ca. 386 km)         beachbig        
U start uw reis in noordelijke richting langs de prachtige kust en passeert Malibu Beach met z’n villa’s en strandhuizen, waarna u aankomt in Santa Barbara. Een rustige plaats met kleine winkeltjes, het Museum of Art en de Old Mission. Verse vis kunt u in de middag eten bij Stearn’s Wharf. Hierna gaat u door naar San Simeon waar een overnachting voor u geregeld is.

paulgettyhouse_1Dag 3: San Simeon – Monterey – San Francisco (339 km)
Vroeg uit de veren om luxe impressies op te doen richting Monterey. Dit dorp is in 1770 ontstaan als één van de eerste Europese nederzettingen aan de westkust. Monterey stond bekend in vroegere tijden om de sardines, momenteel zijn deze oude fabriekjes omgebouwd in restaurants en boetieks. In de middag neemt u de bekende 17 Mile drive richting San Francisco. Maar nog een korte stop bij Pebble Beach en bekijk de enorme mansions en landhuizen die u onderweg passeert. Overnachting: San Francisco (2 nachten)

Dag 4: San Francisco                                                                                                      
Een lange dag wacht u, dus vroeg opstaan. U heeft veel mogelijkheden vandaag om de stad in korte tijd te zien. Het oude gevangeniseiland Alcatraz, het beroemde trammetje van Fisherman’s Wharf naar Union Square waarbij deze zich langzaam tegen de heuvels opwerkt, maar ook weer heel snel naar beneden suist. Ook kunt u met de auto dé bochten van Lombard Street maken, met de mooie bloemenperken en uitzicht. Het Golden Gate Park en Golden Gate Bridge. Probeer deze dag zo goed mogelijk in te delen, er is veel te zien. Ook kunt u naar de wijngebieden ten Noorden van de stad, t.w. Napa Valley.

san-francisco-2

cablecarDag 5: San Francisco – Yosemite National Park – Fresno (ca. 458 km)
Vanuit het drukke San Francisco rijdt u naar de rust en natuur van het Yosemite National Park. Via de Yosemite vallei met prachtige granieten rotswanden en monolieten komt u in dit door gletsjers gekenmerkte landschap. Zeer kleurrijk met watervallen, ravijnen, meren en stromen. Er leven ca. 250 vogelsoorten 80 zoogdieren. In het Valley Visitor Center kunt u alle informatie krijgen met o.m. een filmpresentatie over de geschiedenis van dit Nationale Park. Breng een bezoek aan Mirror Lake/Meadow en de oostelijke vallei met de imposante Wawona tunnel met prachtig uitzicht. Uw overnachting in de winter zal in Fresno of Mariposa zijn, in verband met sluiting door sneeuw van de Tiago Pas. Overnachting afhankelijk van zomer Fresno/winter Mammoth Lakes e.o. (1 nacht)

Dag 6: Fresno – Death Valley – Las Vegas (ca. 640 km)                                                                      las-vegas33
Vandaag rijdt u via Death Valley naar de staat Nevada. In Death Valley met zijn vele stenen, rotsen en zand waar het in de zomer tot boven de 50 graden celcius kan uitkomen. Hier vindt u ook het laagste punt van het westelijk halfrond met bergen van ruim 3 km hoogte, vulkanische kraters, zandduinen en valleien. Het Visitor Center ligt in Furnace Creek en is een goede start op een indruk te krijgen van het park. Aansluitend naar dé woestijnstad Las Vegas waar licht, glamour, shows en casino’s hun opwachting voor u maken. Probeer voor de avond een spectaculaire show te boeken, want u bent maar één keer in Las Vegas! Overnachting: Las Vegas (1 nacht) Onze prijzen zijn gebaseerd voor overnachtingen in Las Vegas van maandag t/m donderdag. Weekendtoeslag op aanvraag!

los-angelesDag 7: Las Vegas – Palm Springs (ca. 330 km)
Vanuit de glitter van Las Vegas rijdt u naar de oase van luxe en golfbanen van Palm Springs. Windmolens, palmbomen, luxe winkelstraten en in de zomer zeer warme temperaturen kenmerken het mondaine Palm Springs. Veel sterren uit Hollywood hebben hier hun 2de huis. Gebruik de lunch aan Palm Canyon Drive en geniet van de warmte van deze unieke stad waar de temperaturen hoog kunnen oplopen. Overnachting in Palm Springs

Dag 8: Palm Springs – Los Angeles (ca. 160 km)
Vanaf Palm Springs rijdt daarna in ca. 2 uur terug naar de stad van glitter en glamour: Los Angeles.

Wij kunnen vanzelfsprekend nog een aantal nachten voor u reserveren in of vlakbij Los Angeles, zodat u de stad beter leert kennen!

8 DAAGSE AUTORONDREIS CALIFORNIA HORIZONS

Aankomst dagelijkscategorie2 pers. kamer3 pers. kamer4 pers. kamer
2022
01/01-31/03BUD 3-sterren€ 325€ 275€ 195
01/04-31/12BUD 3 sterren€ 395€ 325€ 250
01/01-31/03STD-3/4 sterren€ 495€ 395€ 325
01/04-31/12STD-3/4 sterren€ 550€ 435€ 350
prijzen per persoon
Informatie over autorondreizen naar Amerika en Canada lees verder

Inbegrepen:

 • 8 daagse autorondreis volgens programma
 • 7 overnachtingen op basis logies in middenklasse hotels (2/3/4 pers. kamers)
 • Nederlandse routebeschrijving in Explorer Kit met kaarten en vouchers

Niet inbegrepen:

 • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
 • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
 • tolgelden, parkeergelden en entreegelden
 • entreegelden Nationale Parken
 • maaltijden (sommige hotels serveren een eenvoudig gratis ontbijt)

Bijzonderheden:

 • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
 • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
 • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.