new-york-2

Dag 1: New York
Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel voor een verblijf van twee nachten.

Dag 2: New York
new-york-3Vroeg opstaan want er is op één dag veel te zien in deze enorme stad. U kunt een sightseeing tour boeken, zodat u de meeste bezienswaardigheden langs gaat en uit kunt stappen waar u wilt. U kunt een aantal musea bezoeken zoals het Whitney Museum of Art of het Metropolitan Museum of Art. Wandel door Central Park, bezoek het Vrijheidsbeeld, zie Brooklyn Bridge vanaf South Street Seaport. Er zijn verschillende wijken, echter Greenwich en Chelsea behoren tot de leukste met de kleine shops, prima restaurants en statige huizen. Maar naast Manhatten zijn ook Chinatown Harlem en de wijk van Little Italy zeker een bezoek waard. Breng een bezoek aan Time Square, Radio City Music Hall of Ground Zero. Al deze interessante plaatsen maken New York dé bekende wereldstad waar alle nationaliteiten samenleven.

Dag 3: New York – Boston (ca. 350 km)
U haalt uw huurauto op, en geniet van een rit door het prachtige landschap van New England. Eindbestemming is het historische Boston, een typische Amerikaanse stad maar met een prominente Europese uitstraling. U kunt bijvoorbeeld een korte stadstour maken langs onder andere Boston Common, het beroemde café Cheers en Copley Square. Maak uw dag compleet met een wandeling over the Freedom Trail, die u leidt langs diverse historisch interessante plaatsen en gebouwen.

niagara-1Dag 4: Boston – Niagara Falls (ca. 740 km)
U rijdt naar het oosten door de staat New York en de mooie wijngaarden van Finger Lakes. In de namiddag komt u aan bij de Niagara Falls, waar u twee nachten verblijft.

Dag 5: Niagara Fall of Toronto
Vandaag kunt u het 7e natuurwonder ter wereld goed gaan bezoeken. U kunt per boot dicht bij de Horseshoe waterval komen. Om hier te komen gaat er vanaf het Table Rock House een lift door de rotsen naar beneden. Ook kunt u vandaag naar Toronto rijden, een stad met meer dan 20.000 winkels en restaurants. Een vriendelijke Canadese stad gelegen aan Lake Ontario. De CN toren is het symbool van de stad en tevens ook de grootste toren ter wereld.

Dag 6: Niagara Falls – Amish Country – Washington DC (ca. 755 km)
Vandaag keert u terug in Amerika en vervolgt de reis richting Pennsylvania. Na een stop in Lewisburg rijdt u door het historische Amish Country van Pennsylvania en Maryland. De Amish cultuur en leefgewoonten zijn erop gericht zich zoveel als mogelijk af te scheiden van de vele invloeden van de moderne maatschappij. Ervaar hoe deze vriendelijke mensen overleven en zich staande houden in onze hightech wereld. Aansluitend vertrekt u naar de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C., waar u twee nachten logeert. Gezien de prachtige verlichting is het zeker belangrijk de stad bij avond te zien, vooral het Lincoln monument, het Witte Huis en Capitol Building zijn ’s-avonds adembenemend.

Dag 7: Washington DC
washington-1Deze stad staat bol van politiek en toeristen en heeft verschillende prachtige wijken. Naast Downtown met zijn nachtleven en Dupont Circle met trendy clubs en winkels. Capitol Hill en de National Mall hebben de meest prominente gebouwen en musea, inclusief de monumenten van de verschillende presidenten. Bezoek vooral het Arlington National Cemetery, Library of Congres, het Washington Monument, het Witte Huis en Lincoln monument.

Dag 8: Washington – New York (ca. 373 km)
Vervolgens gaat de reis door naar New York, waar u aan het einde van de middag aan zult komen. Onderweg kunt u eerst nog een stop in Philadelphia maken, ‘The City of Brotherly Love’. Deze bijzondere stad heeft een cruciale rol gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis en u ziet hier de Liberty Bell en Indepence Hall, waar de Declaration of Independence is opgesteld en ondertekend. Om uw bezoek aan Philadelphia compleet te maken kunt u uw eigen traditionele ‘Cannoli’ maken bij de Termini Brothers Bakery. U levert uw huurauto in op de luchthaven van New York voor de terugvlucht.

8 dg Eastern Triangle

Informatie over autorondreizen naar Amerika en Canada lees verder

Aankomst dagelijkscategorie2 pers. kamer3 pers. kamer4 pers. kamer
2022
01/03-31/03STD-3 sterren€ 495€ 395€ 350
01/04-31/08STD-3 sterren€ 595€ 495€ 395
01/09-31/10STD-3 sterren€575€ 425€ 325
01/04-31/10SUP-3/4 sterren€ 895€ 795n/a
prijzen per persoon

Inbegrepen:

  • 7 hotelovernachtingen in genoemde hotels of gelijkwaardig
  • Nederlandse routebeschrijving in Explorer Kit met vouchers/kaarten

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • tolgelden, parkeergelden en entreegelden
  • GPS/TOM-TOM, bij onze autohuur te reserveren (aanbevolen)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.