las-vegas-2

Deze reis biedt u een ideale combinatie van de Glitter & Glamour van Las Vegas en de rust en natuur van de Nationale Parken. Een unieke rondreis van het beste van beide werelden. 

Dag 1: Las Vegas
Na aankomst op de luchthaven van Las Vegas haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in het centrum. Hier verblijft u de komende 2 nachten.

Dag 2: Las Vegas                                                                      las-vegas-strip-south
Vanmorgen om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Daarna heeft u de hele dag de tijd om deze flitsende stad te ontdekken. Bewonder tijdens een wandeling over ’the Strip’ de vele enorme hotels, waag een gokje in één van de ontelbare casino’s, ga heerlijk winkelen in één van de enorme shopping malls en bezoek ’s avonds één van de vele wervelende shows en prima restaurants. U zult zich hier absoluut niet vervelen!

Zion-National-Park-Utah-123-2011-Photos-taken-by-Robert-Swetz-034Dag 3: Las Vegas – Zion National Park – Bryce Canyon National Park (ca. 340 km)
Na uw ontbijt rijdt u in korte tijd naar Zion National Park, met reusachtige rotspartijen, groene bossen en verkoelende riviertjes. Ideaal voor een picknick-lunch en een mooie wandeling. Aansluitend arriveert u uiteindelijk bij het Bryce Canyon National Park, vol met door de natuur bizar gevormde rotspartijen; alsof iemand met hamer en beitel aan de slag is geweest. U overnacht nabij de ingang van het park.

Dag 4: Bryce Canyon National Park – Moab (ca. 450 km)bryce-canyon-national-park-05
U rijdt door het Kodachrome Basin State Park en langs het Anasazi Indian Village, waar u kunt stoppen voor een bezoek aan een reconstructie van een eeuwenoude cultuur. Via het grillige Capitol Reef National Park, genoemd naar het Capitool in Washington, rijdt u naar Arches National Park, met meer dan 2.000 uit zandsteen gevormde bogen in de meest opvallende kleuren en vormen, zoals de Delicate Arch. U overnacht in Moab, vlakbij de Colorado River en omringd door een prachtig en ruig landschap.

canyonlands_national_park_1Dag 5: Moab – Canyonlands National Park – Mesa Verde National Park (ca. 230 km)
U verlaat Moab en rijdt naar het ruige, maar ook veelal groene Canyonlands National Park dat in ruim 300 miljoen is gevormd. Vervolgens rijdt u verder naar het Mesa Verde National Park voor een bezoek aan enkele van de oudste en best bewaarde rotswoningen van de hoogontwikkelde Anasazi indianen. U overnacht in de omgeving van het park.

Dag 6: Mesa Verde National Park – Monument Valley – Grand Canyon National Park (ca. 500 km)

U rijdt in westelijk richting naar Monument Valley, met de beroemde steile rotsblokken en rotspartijen in een landschap dat vaak het toneel is van diverse films, vooral westerns en televisieseries. Vervolgens rijdt u verder door diverse uitgestrekte en verlaten Indianengebieden, zoals het Navajo Indian reservaat, naar één van de grootste wonderen ter wereld: de Grand Canyon. Als u niet te laat aankomt kunt u nog genieten van een spectaculaire zonsondergang, waarbij de canyon steeds weer van kleur verandert. Dit mag u eigenlijk niet missen! U overnacht in de directe omgeving van het park.

grand-canyon-2

Dag 7: Grand Canyon National Park – Las Vegas (ca. 450 km)
Wij raden u aan om vroeg op te staan om ook van een prachtige zonsopgang te genieten. Hierna verlaat u via de zuidrand de Grand Canyon en rijdt u naar de Hoover Dam, één van de hoogste door mensenhanden gebouwde dammen ter wereld. Aan het einde van de middag arriveert u weer in Las Vegas voor de overnachting.

Dag 8: Las Vegas – thuisreis
U heeft nog een hele ochtend om een laatste gokje te wagen en wat laatste inkopen te doen. In de loop van de dag levert u uw huurauto weer in.

8 DAAGSE AUTORONDREIS LAS VEGAS & NATIONALE PARKEN

Aankomst dagelijkscategorie2 pers. kamer3 pers. kamer4 pers. kamer
2022
01/01-31/03STD-3-sterren€ 295€ 275€ 250
01/04-31/12STD-3 sterren€ 395€ 350€ 295
01/01-31/03SUP-3/4 sterren€ 550€ 450€ 350
01/04-31/10SUP-3/4 sterren€ 650€ 550€ 450
01/11-31/12SUP-3/4 sterren€ 550€ 450€ 350
prijzen per persoon
Informatie over autorondreizen naar Amerika en Canada lees verder

Inbegrepen:

  • 8 dagen rondreis volgens programma
  • 7 overnachtingen op basis 2 persoonskamer met bad/douche/toilet op basis logies
  • Nederlandse routebeschrijving

Niet inbegrepen:

Opmerkingen:

  • gedurende weekenden vrijdag + zaterdagnacht gelden toeslagen in Las Vegas
  • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
  • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
  • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.