grand-canyon-1

Los Angeles - Las Vegas - Zion National Park - Bryce National Park
Lake Powell - Grand Canyon

250px-Los_Angeles_City_Hall_(color)_edit1Dag 1: Los Angeles
Na aankomst op de luchthaven van Los Angeles en de in ontvangst name van de huurauto rijdt u naar uw overnachtingshotel bij de luchthaven. U bent in de stad van de sterren, filmindustrie, Hollywood en prachtige stranden. Deze wereldstad heeft verschillende wijken met eigen karakteristieken, van het bekende Beverly Hills, Hollywood tot Venice Beach en Rodeo Drive.
Overnachting: Los Angeles (1 nacht)

Dag 2: Los Angeles – Las Vegas (ca. 436 km)                                              las-vegas
In de morgen kunt u nog de sfeer proeven van Los Angeles, maar de voorlaatste dag bent u hier nog een volle dag! Via de Nevada woestijn komt u in de glitter, drukte en glamour van Las Vegas. U staat ineens in de gokstad van de wereld, bekend om de Strip, mega hotels en miljoenen lichten dat 24 uur leeft. Probeer voor de avond een show te boeken, u bent maar één nachtje in Las Vegas. Overnachting: Las Vegas (1 nacht) Onze prijzen zijn gebaseerd op verblijf in Las Vegas zondag t/m donderdag. Weekendprijzen op aanvraag!

2brycecanyon1Dag 3: Las Vegas – Zion National Park – Bryce Canyon (ca. 446 km)
Van de drukte van show en spectakel gaat u naar de rust van het Zion National Park dat door de jaren heen uit erosie is ontstaan, met indrukwekkende rotsformaties. De smalle delen zijn kleurrijk en ontstaan door erosie, wind en water. Er gaat een gratis shuttle-service door het park en deze stopt bij de Visitor Center. U kunt van hieruit de tour boeken door Zion. Van hieruit rijdt u naar de staat Utah waar u het schitterende landschap van Bryce Canyon binnenrijdt. Bryce heeft “amfitheaters” die zijn ontstaan uit rode rotsformaties. Deze rotspunten worden ook wel “hoodoos”genoemd. De kleuren wisselen dagelijks meerdere malen, waardoor Bryce zo uniek is. Rij ook naar Rainbow Point, op een heldere dag kunt u zelfs tot 150 km ver kijken. Overnachting: Bryce Canyon (1 nacht)

Dag 4: Bryce Canyon – Lake Powell (ca. 546 km)                                                                Lake-Powell-Houseboats
Sta vroeg op wat de morgenkleuren van Bryce Canyon zijn uniek. Duizenden jaren geleden, sneed de Colorado rivier door Glen Canyon en door het zandsteen. In 1963 werd de Glen Canyon dam gebouwd, waardoor het Lake Powell meer ontstond met diep blauw water omgeven door roodkleurige rotswanden. U kunt per boot over Lake Powell, en het aanschouwen. Ook kunt u Rainbow Bridge bezoeken, de grootste natuurlijke brug ter wereld. En ontstaan door slijtage van zandsteen door het water van de Navajo berg die naar de Colorado rivier loopt. Overnachting: Lake Powell (1 nacht)

Grand_Canyon_1Dag 5: Lake Powell – Grand Canyon (ca. 232 km)
Vanaf Lake Powell rijdt u naar het wereldwonder de Grand Canyon. Deze is ontstaan miljoenen jaren geleden en wordt doorkruist door de Colorado rivier. Indien u het wilt, boek een helikoptervlucht of een plaats in een klein vliegtuigje om het spektakel te aanschouwen. De Grand Canyon Skywalk is een brug met glazen bodem, waardoor u zo de diepte in kijkt. Heel erg indrukwekkend. Via de South Rim rijdt u via Navajo Country bij Cameron de Colorado rivier over. Overnachting: Grand Canyon/Flagstaff

Dag 6: Grand Canyon – Palm Springs (ca. 402 km)
Het enorme massief van de Grand Canyon zal u deze dag zeker imponeren. Met name de kleuren en de rotsformaties maakt dit gebied tot een natuurlijk wonder. Vervolgens rijdt u naar Oak Creek Canyon bekend om z’n rode rots formaties rond de stad Sedona. Deze stad staat bekend om de sterke artistieke inwoners, kunstzinnige winkeltjes en prima restaurants. Vervolgens rijdt u naar Palm Springs. Overnachting: Palm Springs (1 nacht).

los-angeles-1

Dag 7: Palm Springs – Los Angeles (ca. 185 km)300px-Venice
Deze dag rijdt u rustig vanuit uw hotel naar de grote stad Los Angeles, hier kunt u alvast starten om de vele bezienswaardigheden te zien. Overnachting: Los Angeles (1 nacht)

Dag 8: Los Angeles
Nog een hele dag in deze “City of Angels” om nog te zien wat deze stad te bieden heeft. Breng een bezoek aan Hollywood Boulevard, Beverly Hills, het trendy West Hollywood of 4th Street met z’n vele winkels. Als u écht lekker wilt winkelen, ga dan naar Beverly Center, aan Wilshire Boulevard.

8 DAAGSE AUTORONDREIS NATIONALE PARKEN

Aankomst dagelijkscategorie2 pers. kamer3 pers. kamer4 pers. kamer
2022
01/04-31/10STD-3-sterren€ 395€ 350€ 275
01/11-31/12STD-3 sterren€ 375€ 295€ 245
01/04-31/10SUP-3/4 sterren€ 595€ 495€ 395
01/11-31/12SUP-3/4 sterren€ 495€ 395€ 335
prijzen per persoon
Informatie over autorondreizen naar Amerika en Canada lees verder

Inbegrepen:

  • 8 daagse autorondreis volgens programma
  • 7 overnachtingen op basis logies in middenklasse hotels en lodges in of bij de Nationale Parken (2/3/4 pers. kamers)
  • Nederlandse routebeschrijving in Explorer Kit met kaarten en vouchers

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • tolgelden, parkeergelden, entreegelden Nationale Parken
  • maaltijden (sommige hotels serveren een eenvoudig gratis ontbijt)

Opmerkingen:

  • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
  • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
  • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.