collage-paradores-1

Wat zijn Paradores in Spanje?
Tijdens uw Paradores rondreis, zal u direct al iets opvallen: er zijn namelijk moderne en klassieke Paradores. De klassieke paradores Spanje zijn meestal gevestigd in beschermde monumenten zoals kastelen, kloosters, paleizen en oude landhuizen. Ze liggen meestal in het centrum van de steden. De moderne Paradores Spanje liggen wat vaker buiten de stadskern en ook wel in de natuur, aan de golfbaan etc. Veel Paradores zijn levende musea met veel kunst, houtsnijwerk, glas-in-lood en antiek op de gangen en in de kamers. Als u dus juist in de bijzondere paradores tijdens uw rondreis wilt verblijven, moet u dat meegeven in het verzoek aan uw reisorganisator.

Waar vindt u in Spanje Paradores?
Verspreid over heel Spanje vindt u de maar liefst 92 Paradores-hotels. U vindt ze van Galicie tot Andalusie en van Extramadura tot Catalunya. Ook op de Canarische eilanden is een aantal paradores te vinden. Alleen op de Balearen zijn (nog) geen Paradores. Doordat ze verspreid liggen over het hele land, zijn ze uitstekend te combineren tot een rondreis paradores.

collage-paradores-2

Wat is het bijzondere aan Paradores?
Doordat ze zijn ondergebracht in kastelen, oude kloosters of landhuizen – altijd in een karakteristiek gebouw, zijn paradores bijzondere hotels. Paradores lenen zich uitstekend om te combineren tot een rondreis Paradores. Omdat ze min of meer een gelijke kwaliteit hebben en ook qua prijs elkaar niet veel ontlopen, komt u niet voor verrassingen te staan en zult u zich snel thuis voelen als u een rondreis of fly-drive maakt langs paradores in Spanje. Elke parador heeft een restaurant waar vaak streekgerechten op de kaart staan. Tevens is er een goede wijnkaart. Dus u hoeft ‘s avonds het hotel niet uit als u daar geen zin in heeft.

Waarom hebben AutoReisWinkel en FD Travel Group voordelige Paradores?
Omdat onze organisatie zeer nauwe contacten heeft met de Paradores-boekingscentrale en veel groepen brengt naar deze bijzondere hotels. Door scherpe inkoop voor grote reisorganisaties binnen Europa  hebben wij ook speciale prijsafspraken. Een overnachting in een Parador kost normaal tussen de € 150 en  € 500 per kamer per nacht. Wij kunnen u al een autorondreis aanbieden met 7 overnachtingen vanaf € 395 per persoon!

collage-paradores-3

In overleg met u kunnen wij een mooie autorondreis samenstellen waarbij comfort, luxe en een gunstige prijs u een heerlijke vakantie bieden. Waan u in een andere wereld van kloosters, abdijen en kastelen, waar u heerlijke tot rust kunt komen!

Wij adviseren u -gezien de grote keuze die wij hebben- ons contactformulier in te vullen en ons uw reiswensen door te geven zoals periode, welk deel van Spanje en hoe lang u wilt verblijven. Ook regelen wij voor u een voordelige huurauto die eveneens via onze website gereserveerd kan worden vanaf alle luchthavens in Spanje. Ook kunt u met eigen auto vanuit Nederland of Belgie naar Spanje rijden. Wij verzorgen naar wens ook eventuele overnachtinghotels onderweg in Frankrijk!

U kunt ons altijd bereiken per telefoon of stuur een e-mail naar: info@autoreiswinkel.nl

Mapa_Paradores_2009

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Deelnemers en reisgegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.

KANTOOR AMSTERDAM
 • FD TRAVEL GROUP B.V.
 • Passeerdersgracht 4-4
  1016 XH Amsterdam
 • +31 020 894 3135
HOOFDKANTOOR MADRID
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle de la Union 8 (4-1)
  28013 MADRID (Palacio)
 • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle Oliva 984
  03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
 • +34 966 764 957