granada-2

Deze rondreis is een uitstekende manier om Andalusië te verkennen en alle bekende plaatsen te zien waarover u veel hebt gehoord. U kunt zelf uw tempo bepalen maar in korte tijd bieden wij u de mogelijkheid vrijwel alles te zien! Wij hebben deze autorondreis gebaseerd op prima 4-sterrenhotels op basis van logies met ontbijt buffet voor een zéér aantrekkelijke prijs!

Ook mogelijk vertrek vanaf Alicante, Valencia en Sevilla!

Dag 1: Málaga – Granada (ca. 110 km)
Vanaf Malaga rijdt u in ca. 1,5 uur naar Granada, aan de voet van het imposante Sierra Nevada gebergte. Het oude centrum met veel winkels en de statige Ramblas heeft veel te bieden. Natuurlijk kunt u een bezoek brengen aan het Alhambra, het indrukwekkende paleizencomplex met schitterende tuinen dat boven de stad uitkomt (Tip, reserveer tijdig uw entreekaarten op Ticketmaster (klik) om teleurstelling te voorkomen, er is een maximum aantal kaarten dat per dag verkocht wordt!

Dag 2: Granada – Cabra OF Córdoba (ca. 145 km)
Indien u deze morgen kaarten heeft gereserveerd voor het Alhambra is er voldoende tijd om het paleizencomplex te zien. Dan kunt u in de middag rustig naar ons volgende hotel in Cabra rijden, met een nog het typisch Spaans dorpsleven en enkele leuke terrasjes, pleintjes en mooie kerk. Uw hotel ligt landelijk en heeft mooie tropische tuinen en een groot zwembad.
U kunt ook kiezen om te overnachten in Cordoba. De toeslag voor een overnachting in Cordoba (i.p.v. Cabra) bedraagt € 15 p.p.p.n.

Dag 3: Cabra – Córdoba – Sevilla (ca. 210 km)
Een klein uurtje rijden (ca. 80 km) en u bent in de hoofdstad van het kalifaat Al Andalus, gelegen aan de rivier de Gualdaquivir. U kunt uw auto gratis parkeren aan de overkant van de rivier en de nieuwe brug overwandelen naar het oude centrum. U treft hier een wereldwonder met een van de mooiste moskeeen waarbij in de moskee een gotische kathedraal is gebouwd. Cordoba heeft een wirwar van kleine straatjes waar u in de middag heerlijke tapas kunt eten. Aansluitend rijdt u door naar Sevilla (ca. 130 km).

Dag 4: Sevilla
Een van de mooiste steden van Spanje met veel bezienswaardigheden. Maak een wandeling naar de Plaza Espana en het prachtige Maria Luisa Park met uniek paviljoens. Bezoek de enorme kathedraal met de Giralda en de uniek wijk Santa Cruz. Sevilla is een stad die dag en nacht bruist met zijn vele straatjes, winkels en grote pleinen.

Dag 5: Sevilla – Jerez de la Frontera (ca 90 km)
Via mooie wegen en langs kleine dorpen komt in in Jerez de la Frontera, de Sherry Stad. De plaats ademt nog de echte Spaanse sfeer uit en u treft hier nog het rustige leven met veel bodega’s, terrasjes en kleine winkels. Wij reserveerden voor u het hotel Jandalos Jerez, een stijlvol en goed 4-sterrenhotel dat gebouwd is in de voormalige wijnfabrieken van Williams & Humbert! U loopt vanuit het hotel in 5 minuten naar het gezellige centrum van de stad.

Dag 6: Jerez de la Frontera – -Arcos de la Frontera – Ronda – Torremolinos/Fuengirola (ca. 200 km)
Deze dag staat in het teken van de “witte dorpen”, want na het prima ontbijt rijdt u naar Arcos de la Frontera gebouwd op een enorme rots met zijn beroemde Parador. U heeft vanaf hier een magnifiek uitzicht over de omliggende heuvels en velden. Aansluitend rijdt u door naar Ronda, hoog gelegen opeen berg en gescheiden door een diepe kloof. Gebruik de lunch op een van de vele terrasjes van deze historische plaats. Ook kunt u kiezen om vanuit Jerez naar Gibralter te rijden en een bezoek te brengen aan dit Brits grondstuk. Aansluitend kunt u nog Marbella bezoeken of doorrijden naar de kust voor 2 overnachtingen!

Dag 7 + 8: Torremolinos/Fuengirola – thuisreis
Uw autorondreis eindigt aan de kust nadat u het ontbijtbuffet hebt gebruikt. U kunt eventueel nog een aantal dagen verlengen.

8-10 daagse Voordeel Autorondreis Andalusië. Dagelijks vertrek.

Prijzen per persoon in 2 pers. kamer
Inclusief ontbijtbuffet

aankomst dagelijks8 dagen11 dagenBijzonderheden
2022
01/01-31/03€ 295€ 375
01/04-30/09€ 350€ 450
01/10-31/12€ 295€ 375
prijzen per persoon

Van 20/04 t/m 15/5 kunnen er toeslagen zijn i.v.m. Bloemencorso Cordoba, paasperiode, evenementen
in Sevilla en Jerez (paardendagen/Grand Prix Motoren)

Inclusief:

 • 7-10 overnachtingen op basis 2 pers. kamer met ontbijtbuffet
 • comfortabele  3- en 4-sterrenhotels
 • routebeschrijving in het Nederlands
 • wegenkaart Andalusië

Toeslagen (optioneel):

 • 1 persoonskamer € 150 p.p (7x) of € 225 (10x)

Niet inbegrepen:

 • uw vliegreis / boek hier GOEDKOPE VLUCHTEN
 • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
 • eventuele overnachting in Cordoba (i.p.v. Cabra) toeslag € 15 p.p.
 • parkeergelden en persoonlijke uitgaven

Opmerkingen:

 • 11 daagse reis zijn 3 extra nachten naar keuze, graag aangeven op het boekingsformulier!
 • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
 • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
 • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.