toros-1

LA RUTA DEL TORO

Tijdens deze autorondreis brengt u een bezoek aan een aantal pittoreske witte plaatsen, door heuvels en bergen waarbij u naast de bekende Stierenroute die loopt van Jerez naar Algeciras, ook de Witte Dorpen Route maakt. U bezoekt naast Ronda, Arcos de la Frontera en Jerez ook de rotspunt van Gilbralter. Echter de Stierenroute is de ader van deze reis.

Dag 1: Malaga – Torremolinos/Benalmadena (ca. 35 km)
Vanaf de luchthaven Malaga en in ontvangstnamen huurauto rijdt u naar een kusthotel, waar wij uw eerste overnachting hebben gereserveerd.

Dag 2: Torremolinos/Benalmadena – Ronda (ca. 90 km)
Na het ontbijt rijdt u langs de kust van de Costa del Sol richting Marbella. U kunt deze mondaine plaats even bezoeken met het bekende sinaasappel pleintje en de bekende jachthaven Puerto Banus. Aansluitend rijdt u de bergen in achter Marbella om het unieke plaatsje Ronda te bezoeken. De zeer diepe brug met magnifiek uitzicht is indrukwekkend, de smalle straatjes met witte huizen en bloemen geven u het typisch Andalusië gevoel. In de middag kunt u de lunch gebruiken op een mooi terras in Ronda. Aansluitend naar uw hotel in of nabij Ronda.

Dag 3: Ronda – Grazalema – Arcos de la Frontera – Jerez (ca. 110 km)
Vanmorgen rijdt u naar plaatsen die behoren bij de Witte Dorpen Route en de Stieren Route, Een mooie combinatie, waarbij u eerst in de heuvels het dorpje Grazalema bezoekt en aansluitend naar het bekendste en mooiste witte dorp Arcos de la Frontera. Dit dorp ligt hoog op een steile rotswand en ademt een aparte sfeer en rust uit. Wij adviseren u koffie te drinken of te lunchen in de magnifiek gelegen Parador de Arcos! U heeft van hier uit een mooi uitzicht over het hele gebied. Na Arcos de la Frontera rijdt u door naar Jerez voor 2 overnachtingen.

Dag 4: Jerez de la Frontera
Deze bekende plaats staat bekend om de bekende bodega’s, waarvan Tio Pepe de bekendste is. Het dorp ruikt gewoon naar de sherry en alcohol en op veel hoeken van de straten zijn de vaten van sherry en wijn opgestapeld. Ook kunt u een bezoek brengen aan de paardenrijschool die bekend staat in heel Spanje. Ook kunt u de omgeving bekijken, want vanaf Jerez begint de Stierenroute “La Ruta del Toro”!

Dag 5: Jerez – Medina Sidonia (ca. 40 km)
Na het ontbijt rijdt u naar het hart van de Stierenroute Medina Sidonia, midden in het landschap waar de stieren worden gefokt en rondlopen. Wij hebben 2 nachten voor u hier gereserveerd.

Dag 6: Medina Sidonia
Vandaag kunt u in alle rust vanuit het hotel de omgeving verkennen en de tienduizenden stieren die de omgeving kent zien grazen op de heuvels, onder bomen of in de vrije natuur.

Dag 7: Medina Sidonia – Algeciras (ca. 75 km)
Vanuit Medina rijdt u naar Algeciras waarbij u de mogelijkheid hebt de rotspunt van Gibraltar te bezoeken (paspoort meenemen). Vanuit het hotel met zijn mooie tuinen heeft u een mooi uitzicht op de imposante rotspunt!

Dag 8: Algeciras – Malaga (ca. 125 km)
Afhankelijk van uw terugvlucht hebt u misschien nog tijd rustig langs de kust te rijden, eventueel nog Malaga te bezoeken of u moet vanaf het hotel direct naar de luchthaven rijden.

stieren

aankomst dagelijksprijs per persoonbijzonderheden
2020
01/01-15/03€ 295
16/03-31/10€ 375
01/11-31/12€ 325

 

Inbegrepen:

 • 8 daagse autorondreis volgens programma
 • 7 overnachtingen in 2 pers. kamer
 • verblijf in 3- en 4-sterrenhotels met ontbijtbuffet
 • Nederlandse routebeschrijving, informatie, voucherpakket

Niet inbegrepen:

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

 

Autorondreis gegevens

 

Thuisblijver gegevens

 • Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

 

Aanvraag versturen

 

KANTOOR AMSTERDAM
 • FD TRAVEL GROUP B.V.
 • Passeerdersgracht 4-4
  1016 XH Amsterdam
 • +31 020 894 3135
HOOFDKANTOOR MADRID
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle de la Union 8 (4-1)
  28013 MADRID (Palacio)
 • +34-622 195 533
KANTOOR COSTA BLANCA
 • FD TRAVEL GROUP
 • Calle Oliva 984
  03189 ORIHUELA COSTA (Alicante)
 • +34 966 764 957