Filmsterren Huisjes Hollywood

hollywood

Wij bieden u de mogelijkheid –als onderdeel van onze autorondreis Geheimen van Hollywood-te overnachten in de huizen/cottages waar de meest beroemde filmsterren verbleven!

Tijdens soms weken of maandenlange opnames, waarbij lange dagen werden gemaakt gaven de grote filmmaatschappijen vaak de voorkeur dat de hoofdrolspelers direct aanwezig en oproepbaar waren.
Vaak midden in de nacht moest er worden gefilmd en daardoor onmogelijk deze sterren vanuit hun eigen woonhuizen op te halen en terug te brengen.

Deze kleine “filmsterren” huizen liggen geheel verscholen  in West Hollywood en velen weten zelfs det bestaan hier  niet van. Verblijf in het huisje van Charlie Chaplin, Bette Davis, Clark Gable of Marlyn Monroe, allen volledig gerenoveerd, maar wel in stijl en voldoen aan de eisen van deze moderne tijd.

Het complex werd gebouwd rond het jaar 1920 en heeft ca. 15 cottages/huizen met veelal woon- en slaapkamer en een kitchenette. Tevens zijn er een aantal (voordeliger) 2 pers. kamers in de tuin aanwezig. Diverse restaurants zijn in de omgeving van de Santa Monica Boulevard en de Sunset Boulevard!

collage33
Als onderdeel van onze autorondreis kunt u hier –tegen meerprijs- overnachten.
Houdt u rekening met afwijkende (aan) betaling- en annuleringsvoorwaarden.

Vroeg reserveren is noodzakelijk want Charlie Chaplin en Marilyn Monroe hadden maar één huisje tussen het groen in de rustige wijk van Hollywood!