8 daagse autorondreis Paradores Castilla & La Mancha

Een autorondreis vanuit Valencia, Alicante of Madrid om de streek Castilla la Mancha te ontdekken met o.a. bezoeken aan Valencia, Cuenca, Madrid en Toledo.
paradoresreizen →

10 daagse Paradores Natuur & Kust

Een prachtige 10-daagse rondreis door het groene en niet zo toeristische Spanje met bezoeken aan Bilbao, Cantabrië, Castilië en León en La Rioja.
paradoresreizen →

8 daagse autorondreis Paradores Betoverend Galicië

Bezoek tijdens deze 8 daagse autorondreis het ruige Galicië, de groene natuur, de rijke cultuur, Santiago de Compostela en verblijf in de mooiste Paradores.
paradoresreizen →

8 daagse autorondreis Paradores & Ambiance Hotels Andalusië

Een autorondreis in de regio Andalusië met verblijven in Paradores en kleinschalige 4**** hotels en bezoeken aan o.a. Málaga, Granada, Córdoba en Sevilla.
paradoresreizen →

12 daagse autorondreis Paradores Noord-Spanje

Fantastische rondreis in het groene noorden van Spanje met overnachtingen in o.a. Bilbao, Gijón, Santillana de Mar, Santiago de Compostela, León en Burgos.
paradoresreizen →

8 daagse autorondreis Hoogtepunten Paradores Noord Spanje

Deze 8-daagse autorondreis langs de Noordkust van Spanje is een verkorte versie van onze succesvolle 12-daagse Noord Spanje autorondreis.
paradoresreizen →

8 daagse autorondreis Paradores Maestrazgo

Een ontdekkingsreis door de provincies Valencia, Teruel, Castellón en Tarragona met een uitstekende combinatie van steden, natuur en verbljf in mooie Paradores
paradoresreizen →

8 daagse autorondreis Paradores Noord & Midden Spanje

Tijdens deze autorondreis leert u Noord Spanje kennen, verblijft u in Paradores en bezoekt u o.a. Bilbao, Burgos, Lerma, Sigüenza, Zaragoza en Pamplona.
paradoresreizen →

8 daagse autorondreis Paradores Koningsroute van León

Een schitterende autorondreis vol met natuur, cultuur en bezoeken aan o.a. de prachtige steden Madrid, León, Salamanca, Ciudad Rodrigo, Zamora en Sanabria.
paradoresreizen →

10 daagse autorondreis Paradores van Galicië

Mooie autorondreis door de streek Galicië, vol met natuur en cultuur. U bezoekt o.a. Santiago de Compostela, Porto, Verin, Baiona met verblijf in Paradores.
paradoresreizen →

12 daagse Paradores Zilverroute en Extremadura

Leer tijdens deze 12 daagse autorondreis een deel van de Spaanse Zilverroute kennen tussen Sevilla, Cáceres, Trujillo, Plasencia, Madrid en Córdoba.
paradoresreizen →

10 daagse Paradores & Pousadas Spanje/Portugal

Een 10-daagse rondreis door Portugal én Spanje met bezoeken aan o.a. Porto, Zamora, Ciudad Rodrigo en Viseu en verblijf in luxe hotels en Paradores.
paradoresreizen →