Portugal

10 daagse Paradores & Pousadas Spanje/Portugal

Een 10-daagse rondreis door Portugal én Spanje met bezoeken aan o.a. Porto, Zamora, Ciudad Rodrigo en Viseu en verblijf in luxe hotels en Paradores.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Noord Portugal & Costa Verde

Wilt u het noorden van Portugal leren kennen? Dan is dit uw autorondreis met bezoeken aan o.a. Porto, Caramulo, Viseu, Coimbra, Vila Real en de ...
bekijk deze reis →

11 daagse autorondreis Spanje & Portugal

Prachtige reis door het gevarieerde landschap van Spanje en Portugal met bezoeken aan o.a. de steden Madrid, Granada, Córdoba, Sevilla, Lissabon en Porto.
bekijk deze reis →

15 daagse autorondreis Pousadas/Quintas en Charme Koningsroute van Portugal

15 daagse autorondreis door Portugal om kenneis te maken met de Pousadas en Quintas met bezoeken aan o.a. Faro, Porto, Lissabon, Évora en Lagos.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Charme van Portugal

Ontdek met deze mooie 8 daagse autorondreis de charmante steden Faro, Porto, Coimbra, Fatima en uiteraard Lissabon. Een onvergetelijke ontdekkingstocht.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Beleef Portugal (vanaf Faro-Lissabon-Porto)

Deze autorondreis start in de Algarve in het zuidelijkste deel van Portugal en laat u in korte tijd de belangrijkste hoogtepunten van dit mooie land ...
bekijk deze reis →

8-11 daagse autorondreis Bloemrijk Madeira

Wandelend of toerend kunt u tijdens deze 8 daagse autorondreis het prachtige bloemeneiland Madeira leren kennen, geniet van de rust en de natuur.
bekijk deze reis →

8-11 daagse autorondreis Hart van Spanje & Portugal

Ontdek prachtige streken en historische steden in Portugal en Spanje met bezoeken aan o.a. Madrid, Salamanca, Toledo, Porto, Lissabon, Evora en Cáceres.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Portugal vanaf Lissabon

Autorondreis vanuit Lissabon en langs o.a. Quareira, Vila Viçosa, Fatima, Coimbra, Porto, Caldas en Sintra. De ideale rondreis om Portugal te leren kennen.
bekijk deze reis →

14 daagse autorondreis Pousadas & Paradores

Geniet tijdens deze 14 daagse autorondreis van de luxe, cultuur en pracht en praal van de Spaanse Paradores en Portugese Pousadas waar u zult verblijven
bekijk deze reis →

15 daagse autorondreis Grand Tour Portugal

Met deze 15 daagse autorondreis leert u het mooiste van Portugal kennen met bezoeken aan o.a. Lissabon, Porto, Faro, Algarve, Évora en Braga.
bekijk deze reis →

8-11 daagse autorondreis Betoverend Madeira

Een mooie 8 daagse autorondreis over het bloemen-eiland Madeira is een uitstekende manier om te genieten van de schitterende natuur en pittoreske plaatsjes.
bekijk deze reis →