Spanje

  • Alles
  • Midden Spanje
  • Noord Spanje
  • Spanje-Paradores
  • Zuid Spanje
Alles
  • Alles
  • Midden Spanje
  • Noord Spanje
  • Spanje-Paradores
  • Zuid Spanje

10 daagse Paradores Natuur & Kust

Een prachtige 10-daagse rondreis door het groene en niet zo toeristische Spanje met bezoeken aan Bilbao, Cantabrië, Castilië en León en La Rioja.
bekijk deze reis →

10 daagse Paradores Pelgrimsroute & Noord Spanje

Een fantastische 10-daagse autorondreis om de beroemde pelgrimsroute van Santiago de Compostela te ontdekken met vertrek in Bilbao.
bekijk deze reis →

8-11 daagse autorondreis Hart van Spanje & Portugal

Ontdek prachtige streken en historische steden in Portugal en Spanje met bezoeken aan o.a. Madrid, Salamanca, Toledo, Porto, Lissabon, Evora en Cáceres.
bekijk deze reis →

10 daagse autorondreis Traditioneel Noord Spanje

Tijdens deze mooie autorondreis leert u naast de steden Bilbao, San Sebastian, Pamplona en A Coruña ook de natuur en kleine authentieke dorpen kennen.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Paradores Castilla & La Mancha

Een autorondreis vanuit Valencia, Alicante of Madrid om de streek Castilla la Mancha te ontdekken met o.a. bezoeken aan Valencia, Cuenca, Madrid en Toledo.
bekijk deze reis →

10 daagse autorondreis De Geheimen van Extremadura

De streek Extremadura kent vele geheimen die u tijdens deze mooie autorondreis zult leren kennen met o.a. Cáceres, Trujillo, Mérida, Ávila, Toledo en Segovia.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Paradores Noord & Midden Spanje

Tijdens deze autorondreis leert u Noord Spanje kennen, verblijft u in Paradores en bezoekt u o.a. Bilbao, Burgos, Lerma, Sigüenza, Zaragoza en Pamplona.
bekijk deze reis →

10 daagse autorondreis Noord Spanje & Picos de Europa

Een prachtige 10 daagse autorondreis door de ruigste en groenste streken van Spanje zoals Baskenland, Cantabrië, Asturië, Galicië en Castilla y Léon.
bekijk deze reis →

8-15 daagse autorondreis Het Andere MALLORCA

Deze mooie autorondreis brengt u langs de bijzondere en pittoreske dorpen, groene valleien en hoge bergtoppen om het eiland Mallorca anders te leren kennen.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Paradores Betoverend Galicië

Bezoek tijdens deze 8 daagse autorondreis het ruige Galicië, de groene natuur, de rijke cultuur, Santiago de Compostela en verblijf in de mooiste Paradores.
bekijk deze reis →

8 daagse autorondreis Paradores & Ambiance Hotels Andalusië

Een autorondreis in de regio Andalusië met verblijven in Paradores en kleinschalige 4**** hotels en bezoeken aan o.a. Málaga, Granada, Córdoba en Sevilla.
bekijk deze reis →

12 daagse Paradores Zilverroute en Extremadura

Leer tijdens deze 12 daagse autorondreis een deel van de Spaanse Zilverroute kennen tussen Sevilla, Cáceres, Trujillo, Plasencia, Madrid en Córdoba.
bekijk deze reis →