Over ons

FD Travel Group bestaat uit een dynamisch team die door de jaren heen hun sporen binnen de reiswereld hebben verdiend.

Opgericht in 2009 door Léon Staallekker die zijn loopbaan is gestart bij Mobiplan Vakanties (18 jaar), de Jong Intra Vakanties (12 jaar) en Sudtours reisorganisatie (6 jaar). Allen gerenommeerde reisorganisaties die vooral bekend staan om uitstekende service en kwaliteit!

Vanuit ons inkoopkantoor voor diverse gerenommeerde reisorganisaties, worden het hele jaar accommodaties ingekocht voor  Europa en Amerika. Deze worden daarna door ons uitgewerkt en samengesteld, routes en rondreizen ingepland die aan de hoge eisen en wensen van de internationale consument voldoen, altijd tegen scherpe prijzen!

Sinds 2015 boeken wij een groot aantal autorondreizen en Paradoresreizen , altijd met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk in kleinschalige charme, design of boetiekhotels. Met altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom werken de grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties graag met ons samen!

Wij hebben een nauw samenwerkingsverband met Paradores in Spanje en zijn uitgegroeid tot de grootste afnemers van Noord-Europa, dankzij uw vertrouwen! Zie ook onze gespecialiseerde website: www.paradoresreizen.com

Door in te kopen voor meerdere en grote reisorganisaties is onze inkoopkracht sterker, waardoor u als klant direct profiteert van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Wij houden het gehele jaar door controles of al onze afgesloten contracten met leveranciers correct worden nagekomen en dat een lage prijs niet ten kosten gaat van service en kwaliteit.

Onze cliënten komen naast Nederland en België vooral ook uit de Scandinavische landen, Duitsland, Engeland, Zwitserland en de rest van de wereld.

Mocht u ergens anders – waar ook ter wereld – een hotel willen reserveren, vraag het ook aan ons. Vaak kunnen wij u een betere offerte of prijs bieden!

Partners

Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven die ook de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Onze busreizen worden in Spanje grotendeels uitgevoerd door Ultramar Express (onderdeel TUI), met de modernste touringcars en goede chauffeurs die volledig voldoen aan de strenge wetgeving van rijtijden.

Bovendien hebben wij speciale afspraken en contracten met het Spaanse wereldconcern Melia Hoteles/Tryp Hotels waarmee wij al jaren samenwerkt en onze gasten met open armen ontvangen.

Onze belangrijkste partner Hotelbeds (onderdeel TUI) heeft voor u een keuze uit 50.000 verschillende hotels over de gehele wereld die vanuit ons kantoor online direct boekbaar zijn. Begin februari kunt u via onze vernieuwde website direct in hun boekingssysteem komen, uw eigen voucher uitprinten en ook de betaling hiervoor vaak bij aankomst in uw geboekte hotel direct voldoen. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken!

Wij kunnen u vaak de scherpste prijzen uit het Hotelbeds aanbod bieden, zonder dat u hiervoor extra reserverings- of andere boekingskosten moet voldoen!

Zelf samenstellen

Ook kunt u zelf uw eigen autorondreis waar ook ter wereld- zélf samenstellen of een huurauto boeken. Echter, wij kunnen u altijd extra advies geven of het nét even anders of leuker maken, omdat wij op de meeste bestemmingen in de wereld zélf zijn geweest! U gaat namelijk op reis en u bepaalt wat u wel en niet wilt zien.

Ons team van reisleiding – die altijd Nederlands spreekt – staat altijd garant voor een prima verzorging en geven u goede uitleg tijdens onze rondreizen per bus. Bovendien spreken onze reisleiders vloeiend Duits, Engels of Noors/Zweeds.

Klantgericht

Ondanks onze jarenlange ervaring luisteren wij ook naar onze klanten, wij staan open voor suggesties en wij zijn altijd bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag! Als internetorganisatie is dat belangrijk dat u iemand direct aan de telefoon kunt krijgen of kunt bezoeken op kantoor!

Reisbureaus

Als buitenlandse vestiging kunnen/mogen we géén lidmaatschap aanvragen bij ANVR/SGR, omdat dit alleen voorbehouden is voor reisbureaus en reisorganisaties binnen Nederland. Ons hoofdkantoor is in Madrid/Spanje. U kunt onze reizen wél boeken bij ANVR/SGR-reisbureaus, zodat u bij boeking volledig onder deze SGR-dekking valt. Zie hiervoor Boekingskantoren


U kunt al onze reizen boeken via internet, op ons kantoor in Spanje in Madrid of bij de door ons geselecteerde reisbureaus waarvan wij weten dat deze ook de goede service en kwaliteit bieden die bij ons product past! In Nederland kunt u reserveren bij een groot aantal ANVR/SGR-reisbureaus van TravelClub, ReisCreaties of TUI Zelfstandige Reisadviseurs.
Mocht u vragen of suggesties hebben, laat het ons weten!

Wij hebben door uw suggesties al meerdere reizen op deze website gepubliceerd en wij zorgen altijd voor vernieuwing!

U kunt ons altijd bellen op deze nummers:

Spanje:

  • +34 622 195 533

Nederland:

  • +31 (0)20 894 3135

Wij hopen u als klant te mogen begroeten en wij zullen er alles aan doen uw welverdiende vakantie tot een succes te maken!

Vriendelijke groet, FD Travel Group – Spanje