FD Travel Group bestaat uit een dynamisch team welke door de jaren heen hun sporen binnen de reiswereld hebben verdiend.

Opgericht in 2009 door Léon Staallekker die zijn loopbaan is gestart bij Mobiplan Vakanties (18 jaar), de Jong Intra Vakanties (12 jaar) en Sudtours reisorganisatie (6 jaar). Allen  gerenommeerde reisorganisaties die vooral bekend staan om uitstekende service en kwaliteit!

Vanuit ons inkoopkantoor voor diverse gerenommeerde reisorganisaties, worden het hele jaar accommodaties ingekocht voor  Europa en Amerika. Deze worden nadien door ons uitgewerkt en samengesteld, routes en rondreizen ingepland die aan de hoge eisen en wensen van de internationale consument voldoen, altijd tegen scherpe prijzen!

In 2015 verwachten wij ca. 15.000 autorondreizen te kunnen reserveren, echter altijd met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk in kleinschalige charme, -design of -boetiek hotels. Met altijd een goede prijs/ kwaliteit- verhouding. Daarom werken de grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties graag met ons samen!

Wij hebben een nauw samenwerkingsverband met Paradores in Spanje en zijn uitgegroeid tot de grootste afnemers van Noord Europa, dankzij uw vertrouwen! Zie ook onze gespecialiseerde website: www.paradoresreizen.com

Door in te kopen voor meerdere en grote reisorganisaties is onze inkoopkracht sterker, waardoor u als klant direct profiteert van de beste  kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Wij houden het gehele jaar door controles of al onze afgesloten contracten met leveranciers  correct worden nagekomen en dat een lage prijs niet ten kosten gaat van service en kwaliteit.

Onze cliënten komen naast Nederland en België met name ook uit de Scandinavische landen, Duitsland, Engeland, Zwitserland en de rest van de wereld.

Mocht u elders -waar ook ter wereld- een hotel willen reserveren, vraag het ook aan ons. Veelal kunnen wij u een betere offerte of prijs bieden!

Partners

Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven die ook de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Onze busreizen worden in Spanje grotendeels uitgevoerd door Ultramar Express (onderdeel TUI), met de modernste touringcars en goede chauffeurs die volledig voldoen aan de strenge wetgeving van rijtijden.

Tevens hebben wij speciale afspraken en contracten met het Spaanse wereldconcern Melia Hoteles/Tryp Hotels waarmee wij al jaren samenwerk en onze gasten met open armen ontvangen.

Onze belangrijkste partner Hotelbeds (onderdeel TUI) heeft voor u een keuze uit 50.000 verschillende hotels over de gehele wereld die vanuit ons kantoor on-line direct boekbaar zijn. Begin februari kunt u via  onze vernieuwde website direct in hun boekings-systeem komen, uw eigen voucher uitprinten en ook de betaling hiervoor vaak bij aankomst in uw geboekte hotel direct voldoen. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken!

Wij kunnen u vaak de scherpste prijzen uit het Hotelbeds aanbod bieden, zonder dat u hiervoor extra reserverings- of andere boekingskosten dient te voldoen!

Zelf samenstellen

Ook kunt u zelf uw eigen autorondreis- waar ook ter wereld- zélf samenstellen, uw (Holiday Cars) huurauto  of cruise boeken of de beste prijzen vinden voor uw wintersportvakantie! Echter wij kunnen u altijd extra advies geven of het nét even anders of leuker maken, omdat wij op de meeste bestemmingen in de wereld zélf zijn geweest! U gaat namelijk op reis en u bepaalt wat u wel en niet wilt zien.

Ons team van reisleiding – die altijd Nederlands spreekt- staan altijd garant voor een prima verzorging en geven u goede uitleg tijdens onze rondreizen per bus. Tevens spreken onze reisleiders vloeiend Duits, Engels of Noors/Zweeds.

Klantgericht

Ondanks onze jarenlange ervaring luisteren wij ook naar onze klanten, wij staan open voor suggesties en wij zijn altijd bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag! Als internet-organisatie is dat belangrijk, dat u iemand direct aan de telefoon kunt krijgen of kunt bezoeken op kantoor!

Reisbureau’s

U kunt al onze reizen boeken via internet, op ons kantoor in Spanje in Orihuela Costa of bij de door ons geselecteerde reisburo’s waarvan wij weten dat deze ook de goede service en kwaliteit bieden die bij ons produkt past! In Nederland kunt u reserveren bij een groot aantal ANVR/SGR reisbureaus van D-Reizen, VakantieXperts en de zelfstandige reisagenten van The Travel Club.
In Belgie bij Reisburo Reisarchitect in Kapellen.

Mocht u vragen of suggesties hebben, laat het ons weten!

Wij hebben door uw suggesties al meerdere reizen op deze website gepubliceerd en wij zorgen altijd voor vernieuwing!

U kunt ons altijd bellen op deze nummers:

Spanje:

  • +34 966 399324 (Alicante Office) of +34 810 527443 (Madrid Central Office – Palacio Real)
  • +34 622 195 533

Nederland:

  • +31 (0)20 894 3135

Wij hopen u als klant te mogen begroeten en wij zullen er alles aan doen uw welverdiende vakantie tot een succes te maken!

vriendelijke groet

FD Travel Group – Spanje