8-15 daagse autorondreis Het Andere MALLORCA

mallorca-3

Wij hebben voor u een bijzondere autorondreis samengesteld over het Andere Mallorca. Mooie routes door de natuurschoon, bezoek aan mooie pittoreske plaatsjes, haventjes en baaien waar het eiland zo rijk aan is. Zorgvuldig door ons gekozen kleinschalige hotels waar u nog als gast wordt ontvangen, weg van het drukke toerisme. Via mooie wegen brengen wij u naar Palma, Valldemossa, het pittoreske Soller, Formentor en Porto Cristo.

Dag 1: Palma
Na aankomst op de luchthaven van Mallorca en in ontvangstnamen huurauto rijdt u naar de hoofdstad Palma voor uw eerste overnachting. Wij hebben voor u een leuk hotel gereserveerd in het gezellige centrum en vlakbij de mondaine haven.

Dag 2: Palma – Valldemosa/Soller (ca. 50 km)                                                
Vanaf de hoofdstad rijdt u eerst naar het 400 meter hooggelegen Valldemossa, de plaats waar de bekende componist Chopin in de winter verbleef en waar u een bezoek kunt brengen aan het huis en het nabijgelegen klooster. Valldemossa ligt verscholen tussen het heuvellandschap en is een adembenemend dorp met rijke historie.
Aansluitend kunt u een bezoek brengen aan Soller en Puerto Soller. U kunt ook vanaf Palma het leuke boemeltreintje nemen die door bergen en bossen rijdt, een unieke belevenis. U overnacht in Valledemossa of Soller.

Dag 3: Valldemossa/Soller – Inca – Pollensa
Na uw ontbijt rijdt u eerst naar Inca, de stad die bekend staat om zijn leerverwerking en fabrieken. Aansluitend rijdt u via Alcudia naar Pollensa, een plaats die zich de afgelopen jaren goed heeft ontwikkeld met kleinschalige boetiekhotels en waarbij u ook een bezoek kunt brengen aan Formentor, aan dezelfde mooie baai.

Dag 4: Pollensa – Cala d’Or/Porto Colom
U rijdt vandaag via de mooie havenplaats C’ an Picafort en Arta via Manacor met zijn beroemde parelfabrieken naar Porto Cristo. Deze exclusieve badplaats met veel groen met verscholen villa’s en kleine hotels is zeer geliefd en ademt een sfeer van rust uit. Aansluitend vervolgt u de route langs de groene kust naar Porto Colom en Cala d ´Or waar wij voor u 2 overnachtingen hebben gereserveerd.

mallorca-4Dag 5: Cala d’Or/Porto Colom                                                    
Vandaag heeft u een rustdag en kunt u de omgeving verkennen, een bezoek brengen aan het bekende en pittoreske havenplaatsje Porto Petro, een boottochtje gaan maken of heerlijk van het strand genieten aan een mooie baai.

Dag 6: Cala d’Or/Porto Colom – Colonia Sant Jordi (ca. 45 km)
Vandaag rijdt u verder langs de mooie en groene kust naar het mooiste strand van Mallorca Es Trenc. Colonia Sant Jordi is een exclusieve badplaats met natuurstrand en duinen met een gezellig centrum en waar u heerlijk tot rust kunt komen. Wij reserveren in Colonia Sant Jordi een leuk hotel voor u.

Dag 7: Colonia Sant Jordi – Llucmajor – Palma (ca. 75 km)
U rijdt vandaag weer richting Palma waar u onderweg nog een bezoek kunt brengen aan Campos en Llucmajor. De typische plaatsen staan bekend om de markten, smalle straatjes, pleintjes en terrasjes waar u merendeels de plaatselijke bevolking ziet. Aansluitend rijden we terug naar Palma voor uw laatste overnachting.

Dag 8: Palma
Afhankelijk van uw terugvlucht kunt u nog de stad bezoeken of een bezoek brengen aan Port Andraitx, de exclusieve badplaats met mooie haventje. Vele filmsterren en de Spaanse Koninklijke familie hebben hier hun luxe villa’s. Aansluitend terug naar de luchthaven. Wij kunnen ook voor u een extra nacht reserveren in Port Andraitx.

mallorca

Vertrek dagelijks tussenHotel 3*/4* Hotels 3*/4*Rustieke-Charme HotelsBijzonderheden
20248 dagen15 dagen8 dagen
01/03-15/03€ 450€ 850€ 850
16/03-30/06€ 550€ 1050€ 950
01/07-30/09€ 695€ 1295€ 1150
01/10-15/11€ 550€ 995€ 950
Prijzen per persoon

Inbegrepen:

  • 8 – 15 dagen rondreis Mallorca volgens programma
  • 7 – 14 overnachtingen op basis 2 persoonskamer met ontbijt
  • verblijf in kleinschalige rustieke of 3- en 4 sterrenhotels (naar uw keuze)
  • Nederlandse routebeschrijving, kaart van Mallorca en extra informatie

Niet inbegrepen:

Belangrijk:

  • deze reis is altijd te verlengen/verkorten of aan te passen, naar eigen wens
  • bij boeking ontvangt u direkt op uw bevestiging de gereserveerde hotels
  • reservering direct, of via o.m. (SGR) reisburo’s (zie boekingskantoren)
  • * 15 daagse reis is het dubbel aantal nachten van deze reis in dezelfde plaatsen

Na het versturen van dit aanvraagformulier nemen we persoonlijk contact met u op over de mogelijkheden.
De aanvraag is vrijblijvend en aan verandering onderhevig.

KLIK HIER om naar de autoverhuur pagina te gaan.

KLIK HIER om naar SkyScanner te gaan