El Alhambra, Granada

Onze VOORDEELTOPPER  autorondreis door het mooie Andalusie in goede 3- en 4 sterrenhotels.  U bezoekt de mooie en bekende plaatsen Mijas, Málaga, Nerja, Granada, Córdoba, Sevilla, Jerez de la Frontera, Ronda of Gilbaltar!

Dag 1: Antequera/Lucena (ca. 65 km)
Na aankomst op de luchthaven van Malaga en in ontvangstnamen huurauto rijdt u naar het in de heuvels gelegen witte dorpen Antequera of Lucena.  U verblijft hier 1 nacht.

Dag 2: Antequera/Lucena – Granada (ca. 80 km)
Vanaf Antequera/Lucena rijdt u in 1 uur naar Granada. Indien u het wereldberoemde Alahambra wilt bezoeken dient u dit vooraf te reserveren via www.ticketmaster.es De tickets zijn dagelijks beperkt. U overnacht in of omgeving van Granada.

Dag 3: Granada – Córdoba – Sevilla (ca. 250 km)
Vroeg uit de veren want er is vandaag veel te zien! Eerst rijdt u naar het wonder van Cordoba met zijn unieke Mezquita moskee. U bezoekt de oude stad, kunt slenteren door de kleine straatjes en zorgt dat u in de middag weer richting Sevilla rijdt (ca. 100 km vanaf Cordoba) Wij reserveren voor u 2 nachten in de omgeving van Sevilla, waar u ook nog gratis kunt parkeren. U verblijft in een comfortabel 4-sterrenhotel met zwembad!

Dag 4: Sevilla
Vandaag staat Sevilla op het programma, dus er is veel te zien. Bezoek de bekende Plaza España, het mooie Maria Luisa Park, de indrukwekkende kathedraal Giralda en de unieke wijk Santa Cruz. Ook hier komt u tijd tekort.

Dag 5: Sevilla – Jerez de la Frontera – Gibraltar (ca. 180 km)
Vandaag kunt u de mooie stad Jerez de la Frontera  bezoeken alsmede de Witte Dorpen route nemen via Arcos de la Frontera. Aansluitend rijdt u naar Algeciras/Gibraltar waar wij voor u 2 nachten hebben gereserveerd .

Dag 6: Gibraltar
Deze dag kunt u het Brits Koninkrijk bezoeken met de bekende apenrots met de Rocktour, Main Street of een boottocht maken. Ook kunt u heerlijk naar het strand gaan bij het nabijgelegen Tarifa of de mooie stad Cadiz bezoeken.

Dag 7: Gibraltar – Marbella – Costa del Sol (ca. 150 km)
Vanaf Gibraltar raden wij u aan de kustweg te nemen en om natuurlijk het mondaine Marbella te bezoeken. Bekijk de duurste jachthaven van Spanje t.w. Puerto Banus. Aansluitend rijdt u rustig naar de kust van Costa del Sol waar wij voor u de laatste nacht hebben gereserveerd.

Dag 8: thuisreis
Vandaag keert u weer terug naar de luchthaven en levert u de huurauto weer in. Ook kunt u eventueel nog verlengen aan de mooie Costa del Sol.

betoverend

dagelijks vertrekprijs per persoonbijzonderheden
2022
01/01-28/02€ 275
01/03-31/10€ 335
01/11-15/12€ 275

Van 20/04 t/m 15/5 kunnen er toeslagen zijn i.v.m. Bloemencorso Cordoba, paasperiode, evenementen
in Sevilla en Jerez (paardendagen/Grand Prix Motoren)

Inbegrepen:

  • 8 daagse autorondreis volgens programma
  • 7 overnachtingen op basis 2 pers. kamer met bad/douche/toilet
  • 7 x ontbijt (buffet)
  • Nederlandse routebeschrijving

Niet inbegrepen:

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAG- EN RESERVERINGSFORMULIER ...

Hoofdboeker gegevens

Autorondreis gegevens

Thuisblijver gegevens

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de reisvoorwaarden.

reCAPTCHA is required.